Genveje


Tagensvej 86

Huset har gennemgået en total modernisering fra gråt administrationshus til farverigt og moderne uddannelseshus, der idag huser Metropols største uddannelse, Sygeplejerskeuddannelsen.

Fra ”Toppen af Byen” er der udsigt til byens tage og mulighed for de helt store arrangementer – både faglige som repræsentative. Resten af huset har en høj grad af åbenhed med fokus på gode faciliteter og farverige miljøer.

Om huset

Tagensvej 86 huser bl.a. Metropols Sygeplejerskeuddannelse. Huset er en levende uddannelsesinstitution med mange studerende i dagtimerne.

Følgende lokaletyper udlejes hos Metropol på Tagensvej 86:

Receptionen

Receptionen er åben og bemandet hverdage mellem kl. 7:30 og 15:00, fredag dog til kl. 14:00.  

 

Kantine

Tagensvej 86 huser en kantine, der ved forespørgsel kan arrangere forplejning. Læs mere om mulighederne for forplejning her.

Parkering

Der kan udleveres parkeringstilladelse til parkeringspladsen til arrangører og undervisere, men ikke til deltagerne ved et givent arrangement. Der er fri parkering uden tidsbegrænsning i Hermodsgade ifølge Københavns Kommune parkeringsregler. Kl. 17.00-23.00 samt i weekender kan parkeringspladsen benyttes af alle gæster. P-billetter kan bestilles via Udlejningsservice.

Kontakt

Nana Louise Wiehe
Kundeansvarlig i Udlejningsservice
Tlf: +45 2429 6350 eller pr. mail udlejningsservice@phmetropol.dk

Udlejningsservice

Download vores flyer (pdf), der kort præsenterer, hvem Udlejningsservice er og hvad vi kan tilbyde.