Genveje


Sigurdsgade 26

Københavns Professionshøjskoles prisbelønnede uddannelseshus fra 2008 ligger i hjertet af ”Vidensbydel Nørre Campus”.

  • Københavns Professionshøjskole - Sigurdsgade 26
  • Københavns Professionshøjskole - Sigurdsgade 26
  • Københavns Professionshøjskole - Sigurdsgade 26
Husets lyse og åbne arkitektur tegnet af KHR Arkitekter byder på stor diversitet i lokaler, lige fra et auditorium med plads til 500 personer til klasselokaler møbleret med det nyeste inden for møbeldesign. De mange åbne arealer i tilknytningen til undervisningslokalerne inviterer til dynamiske arrangementer. Udenfor hovedindgangen står Lone Høyer Hansens smukke skulptur "Ukrudt". I gårdanlægget kan Camilla Berners prisbelønnede "Urbane Have" nydes.

Om huset

Sigurdsgade 26 huser følgende uddannelser: Fysioterapeut, Ergoterapeut, Laborant, Bioanalytiker, Radiograf, Jordemoder, Ernæring- og Sundhed samt Katastrofe- og Risikomanagement. Huset er således en levende uddannelsesinstitution med mange studerende i dagtimerne. Da Københavns Professionshøjskoles primære formål er undervisning, er der nogle naturlige begrænsninger på mulighederne for service, hvorfor vi ikke er at sammenligne med eksempelvis hoteller og konferencecentre.

Følgende lokaletyper er mulige at leje på Sigurdsgade 26:

Foyer og kantineområde

På Sigurdsgade 26 er der endvidere en rummelig foyer samt særskilt kantineområde velegnet til receptioner, stående buffet og udstillinger.

Receptionen

Receptionen er åben og bemandet hverdage mellem kl. 7:30 og 17:00, fredag til kl. 16:00.  

 

Kantine 

Sigurdsgade 26 huser en kantine med almindelig åbningstid kl. 08.00-18.00. Ved forespørgsel kan forplejning arrangeres - også uden for almindelig åbningstid. Du kan læse mere om forplejning her.

Parkering

Der er mulighed for parkering på vejene omkring Sigurdsgade 26 ifølge Københavns Kommunes parkeringsregler - gul betalingszone. Sigurdsgade 26 råder endvidere over en række parkeringspladser i den Urbane Have. Der kan udleveres parkeringstilladelse til arrangører og undervisere (max 5 stk.), men ikke til deltagerne ved et givent arrangement. Efter kl. 17.00 og weekenden kan P-pladsen bestilles åben via Udlejningsservice (dette koster 1500 kr.).

Kontaktinformation Udlejningsservice

Nana Louise Wiehe
Kundeansvarlig i Udlejningsservice
Tlf: +45 2429 6350 / +45 2429 6398 eller pr. mail udlejningsservice@kp.dk