Genveje


Nyelandsvej 27 - 29

Metropol Nyelandsvej tilbyder lokaler i et hus med sjæl og kreativt vibe.

 

På Nyelandsvej ligger Metropols Læreruddannelse. Huset summer af liv og kreative projekter.  Den oprindelige del af huset er en klassisk skolebygning med rummelige lokaler, store vinduer og smukt lysindfald. Alle lokaler udstyret med projektor og whiteboard. Foyer og kantine er en ny tilbygning. Foyeren har kig op til 3. sals højde, hvilket giver et dynamisk spænd mellem den klassiske og den nye arkitektur.

 

Foyeren er rummelig og giver god mulighed for bl.a. udstillinger. Fra foyeren er der udgang til en hyggelig gårdhave.

Huset rummer desuden en kantine, der kan sørge for forplejning. Kantinens siddepladser ligger i samme plan som foyer og gårdhave, hvilket giver adskillige muligheder ift. pauser og anretning af forplejning.

Huset tilbyder følgende lokaler:

Kontakt

Nana Louise Wiehe
Kundeansvarlig i Udlejningsservice
Tlf: +45 2429 6350 eller pr. mail udlejningsservice@phmetropol.dk

 

Forbehold

Metropol Udlejningsservice tager forbehold for eventuelle fejl i oplyste priser og betingelser.

Vi forbeholder os endvidere ret til at afvise interesserede i fald deres virksomhed/forening er i modstrid med dansk lovgivning, Metropols værdigrundlag eller er i konkurrence med vores uddannelsesvirksomhed.

Metropol forbeholder sig ligeledes ret til at afvise eller aflyse arrangementer, der ikke er i overensstemmelse med danske demokratiske værdier baseret på frihed, mangfoldighed og respekt for grundlovssikrerede rettigheder.

Vi udlejer desværre ikke til fester.